LA NOSTRA EMPRESA

Dropel XXI S.L. neix l’any 2000, com a fruit de la unió de diversos professionals amb llarga experiència en el sector de la distribució en general, sota la premissa d’oferir al client un servei d’acord a les seves necessitats, a un preu adequat al tipus d’acció, amb l’agilitat i rapidesa que requereix la comunicació a través dels mitjans propis de la publicitat directa, i amb una qualitat contrastada i contrastable.

Actualment som membres de ANEB (Asociación Nacional de Empresas de Buzoneo) i socis Or de APAE (Associació de Professionals Autònoms i Empreses).

Gràcies a tots els nostres anys d’experiència, comptem amb una gran cartera de clients que han deixat que els assessorem i que mai s’han penedit per això.
Les nostres tècniques estan basades en l’experiència i en el comportament dels clients, no són molt comuns, i al no ser molt comuns entre la nostra competència fan que siguin més efectives.
Enviem informes, plànols marcats amb les zones realitzades, llistats inaccessibles, etc … Tot en funció de les necessitats i contractació del client.

Els grans èxits no els fa una sola persona, els fa un equip de persones.

– Steve Jobs